kortshorts. :)

Hej :)

På sommaren har man ju oftast ett speciellt plagg som man älskar att ha! Så är det för mig iallafall ;) Och för mig är det kortshorts! Asså jag tycker att det är hur snyggt som helst och dom är ju jättesköna! Själv gillar jag mest jeansshorts men alla funkar :) Jag har typ 6 stycken och min pappa tycker att det är goode onödigt! Men säg nån pappa som förstår sig på mode? Haha (:

Iallafall här kommer en bild på mina favoriter som finns i min garderob ofc!:
uppdatering: hittade ingen bild och orkar inte ta kort på mina egna så ni får klara er ;)

puss♥/johanna

Emmys hårtips del 3 :)

Hårinpackning är den här delens tema, hihi:) Jag använder denna:



Även om man inte har skadat hår kan det vara bra att ta för skadat hår, vilket ger lite mer effekt. Jag har 2st, en för skadat hår och så denna, som dom i butiken var bra men jag har ingen aning om vad den är lämpad för;) båda är jättebra i alla fall =)

Även om det står 5 min på burken kan man vira in håret i en handduk så att fukten bevaras och då kan man ha längre (jag brukar ha i 20 minuter). Anledningen till att det står 5 minuter är för att håret inte får torka då man har inpackningen i. Men har man en handduk runt så torkar det ju inte lika fort, alltså kan man ha 20 min ;)

pusss!


Håruppsättningar.


Här är några håruppsättningar som jag älskar :) Oj, märker nu att alla typ är lika dana så ni kanske märker vad jag gillar för sorts "uppsättningar?" ;D Men asså jag fullkommligt ÄLSKAR lockar! Eller inte alla lockar men sånna som dom på collaget har. ;)

puss / johanna

Oj.

Hej =)

Märkte igår att vi bara skrev 1 inlägg. Jag skrev inget alls... Förlåt för det men jag var liksom borta hela dagen och 'Emmy var ju på stan. Men hoppas att det är lungt iallafall :)

Men håll utkik för senare idag så kommer ett inlägg om olika håruppsättningar som jag tycker är snygga =)

puss / johanna

Shopping

Kom just hem från stan där jag varit med Liv och Evve. Det blev lite shopping för min del, är jättenöjd med det jag köpt :D Köpte bland annat en likadan kjol som Johanna, se inlägg nedan. Ikväll blir det att Alva ska sova över, vi ska se smygpremiären på Eclipse. Hoppas filmen är bra ;D
 Här kommer bilder på inköpen:



Örhängen, Ur&Penn, rea 50%. Vet inte om jag tål dom här örhängena, är ju lite allergisk mot nickel. Jag chansade, hoppas att det går bra! Bara jag inte måste ta om hålen p.g.a dessa. Har fått ta om mina hål 2 gånger :(


Jacka/kofta, GinaTricot 249:-


Tunika, 249:- Vila


(bild snodd av Johanna, det är hennes kjol på bilden ;)Kjol, Vera 200:-

pusshej<3

Inköp.

Hej :)

Idag har jag varit på stan med en kompis. Köpte en kjol och ett nagellack fast nagellacket tappade jag bort nån stans :(

Här kommer bild på kjolen:


love it!!♥


puss / johanna

Emmys tips ang. hår , del 2

Att fixa håret.

När man har duschat och tvättat håret ska man helst fixa håret direkt (några minuter hit eller dit spelar ingen roll) när det har torkat istället för att skjuta upp det till morgondagen. Håret är lättast och bäst att fixa när det är nytvättat. Om man plattar är det också bra om man "böjer" plattången inåt så att hårtopparna far inåt, på samma sätt som man gör lockar med plattång (men inte lika mycket så att det blir lockigt). Lite svårt att förklara... Men då faller håret snyggare och ser lite naturligare ut :)

pussokram<3


Johannas dagens outfit :)


kofta - vero moda
linne - h&m
shorts med hängslen - jc
tights - ginatricot.

Älskar min outfit idag :) Speciellt shortsen! Då jag köpte dom shortsen så fyndade jag verkligen. Det är märkesshorts och hade kostat 849:- Sen sänktes dom 50% och sen då jag köpte dom hade dom sänkts ännu mera - jag köpte dom för 249 :- Asså jag blev överlycklig då jag såg att dom hade blivit billigare!

puss♥/johanna

Emmys tips ang. hår, del 1

Tänkte ge er alla lite tips angående hår och hårprodukter, som blir en serie. Först och främst - plattång. Den här fina är från ghd och är den bästa plattång jag provat i hela mitt liv. Köpte en bred tyvärr, men den fanns smal också. Man behöver inte oroa sig för att man glömt den i uttaget, den stänger av sig själv efter 30 minuter om ingen använder den, den gör håret glansigt (så som jag upplevt det i alla fall, tycker faktiskt att håret blev glansigare och hon i butiken sa att det skulle bli det) , tjuter om luftfuktigheten blir för hög, sliter inte så mycket på håret... Den är verkligen skitbra :D Den har fått varma rekommendationer från frisörer, och den brukar användas på hårsalonger. Där jag köpte den sa hon att den ska hålla i många år, om den inte gör det får jag lämna tillbaka den och få en ny. Så den här kan jag nog använda i många år. Ett bra tips, helt enkelt!




Naglar + svar!

Hej =)


tack :)


Hej igen :)

Här kommer en bilder på mina naglar =)

Ja, sådär blev det ;) Haha, skojade bara, så ska jag inte ha. Lekte bara lite och då blev det så. Men ska måla om efter middagen. Ska nog ha helvita.

Fler bilder:

;D


Jajja, nu ska jag äta sen måla om naglarna :)

puss/ johanna

Johannas outfit.


bjuder på minen ;D

Japp, här har ni min outfit för idag!

kofta - ginatricot.
t-shirttunika - jc
linne (under) - ginatricot
tights - ginatricot
skor-dinsko

Nu ska jag ta och fixa naglarna, bild kommer senare.

puss/johanna


Emmys dagens outfit



Dagens outfit=) Bilden blev lite stor kanske, men jag orkar inte ändra det :) (skorna ska jag dock inte ha på mig, de ville bara så gärna vara med på bild, haha=D)

Kofta med stora knappar, H&M
Shortsdress, Cubus
Tights, Ingen aning ;)
Skor, Din Sko

puss<3emmy

Sommar accecoarer

Hej och godmorgon!



Här är lite sommriga sommar accecoarer. Allt är ju väldigt sommrigt, eller kanske inte peace armbandet men det är snyggt! :)
Jag själv skulle jättegärna vela ha dom här smyckena. Alla utom glassen kanske..

puss♥ /Johanna.

Outfit





























Snälla outfit , flytta in i min garderob, tack. Skulle jättegärna vilja ha allt, utom solglasögonen kanske, dom kan jag leva utan ;) Allt är från BikBok, hittade det på deras hemsida. Skulle gärna vilja ha ett BikBok i stan där jag bor, men nähäpp, finns tydligen inte. Man får hålla tillgodo med hemsidan och kanske klicka hem därifrån ? / Emmy <3


.



Nu har det blivit lite problem här, vet inte riktigt vad som hänt med den tillfälliga headern jag tänkt sätta upp. Det blev fel men nu vägrar den försvinna!!

Uppd: tydligen Johanna som lagt upp det jag trodde var headern i sitt inlägg, hihi =)


/ Emmy

Nu är det Johanna här!

Hallojj :)

Såg att Emmy hade skrivit ett inlägg, så nu vet ni vad ni kommer att få läsa om på bloggen. Men då tänkte jag att jag skriver lite smått om vilka vi är.

Ja, vi är två tjejer, en som är 14år och en 13år (14 om 19 dagar!:D) - båda är 96;or alltså! Vi är väldigt goda vänner och delar samma intressen - blogga (ofc!), fota, mode(!), shoppa, medmera. Vårat mode är väl ganska blandat, allt från söta sommarklänningar till tuffa jeansjackor. Då vi är med varandra så hittar vi alltid på en massa trams som ofta handlar om mode ;) Idag på loppis t.ex så kommenterade vi allas outfit typ. Vissa var riktigt snygga och Emmy hade tänkt att gå och fråga en vart hon hade köpt sin tröja! ;) Allt för modet!

Men då vet ni lite om oss.


Emmy, vilken sån här har du tänkt att vi ska andvända? Haha :)



Så roligt att ni har hittat hit ! :D Nu har jag och Johanna skaffat en modeblogg , www.thefashionclosets.blogg.se, där vi ska lägga upp inlägg om mode, kläder, accecoarer, skor, m.m. Vi har ännu inte hunnit göra en design, men det kommer, stå ut!

Jag kan inte säga hur länge bloggen kommer att vara under uppbyggnad men vi kommer att jobba på den i varje fall, så att den blir fräsch och snygg. ;) Vi kommer att försöka hålla den så uppdatera så ofta som möjligt också! :)

Ha den bra dag, hoppas att ni besöker sidan igen, även om vi inte har hunnit visa upp vad vi går för i den här bloggen än, haha ;)

 



RSS 2.0